ΤΗΛΕΦΩΝΟ: (+30) 26950 23430 | FAX: (+30) 26950 29334

ΚΙΝΗΤΟ: (+30) 694 570 4344 / (+30) 698 678 4332 / (+30) 698 678 4333

VIBER: (+30) 694 570 4344 | : info@autotrafficrentals.com

Αναζήτηση Παραγγελίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες

Πολιτική Απορρήτου

Στην εταιρία "Auto Traffic Rentals", είμαστε ταγμένοι στην προστασία και τον σεβασμό του απορρήτου σας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πότε και γιατί συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, πως τα χρησιμοποιούμε, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να τα αποκαλύψουμε σε άλλους και τι επιλογές έχετε ως προς αυτά.

Εισαγωγή

Είμαστε μία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων/scooters/ATVs με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας για να αναζητήσουν και να ενοικιάσουν αυτοκίνητα/scooters/ATVs. Η Πολιτική Απορρήτου μας ισχύει για οποιοδήποτε Μέλος ή Επισκέπτη των Υπηρεσιών μας.

Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες μας ("Επισκέπτες") κάνουν τις ενοικιάσεις τους μέσω των Υπηρεσιών μας. Όλο το περιεχόμενο και τα δεδομένα των Υπηρεσιών μας είναι ορατά στους μη εγγεγραμμένους χρήστες ("Επισκέπτες"). Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εγγεγραμμένος χρήστης ("Μέλος") για να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες μας.

Χρησιμοποιούμε τον όρο "Καθορισμένες Χώρες" για να αναφερθούμε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), και την Ελβετία.

Υπηρεσίες

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Cookies ισχύει για τη χρήση των Υπηρεσιών μας εκ μέρους σας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για το www.autotrafficrentals.com ("Υπηρεσίες").

Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων

Η εταιρεία με την επωνυμία "Auto Traffic Rentals" είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και έχει την ευθύνη της επεξεργασίας των δεδομένων στις Υπηρεσίες καθώς και στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας.

Αν διαμένετε στις "Καθορισμένες Χώρες": η εταιρία "Auto Traffic Rentals" θα είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται, ή συλλέγονται, ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με τις Υπηρεσίες μας.

Αν δεν διαμένετε στις "Καθορισμένες Χώρες": η εταιρία "Auto Traffic Rentals" θα είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται, ή συλλέγονται, ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με τις Υπηρεσίες μας.

Ως Επισκέπτης των Υπηρεσιών μας, η συλλογή, η χρήση και η κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας υπόκεινται σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου (η οποία περιλαμβάνει σύνδεσμο προς την Πολιτική Cookies μας) καθώς και στις ενημερώσεις της.

Αλλαγή

Οι αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου ισχύουν για τη χρήση των Υπηρεσιών μας μετά την "ημερομηνία έναρξης ισχύος".

Η εταιρία "Auto Traffic Rentals" μπορεί να τροποποιήσει αυτή την Πολιτική Απορρήτου, και σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα παρέχουμε ενημέρωση μέσω των Υπηρεσιών μας, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας, για να σας δώσουμε τη δυνατότητα ελέγχου των αλλαγών πριν αυτές ξεκινήσουν να ισχύουν. Αν διαφωνείτε με οποιαδήποτε αλλαγή, μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας.

Αναγνωρίζετε ότι η συνεχιζόμενη χρήση των Υπηρεσιών μας μετά τη δημοσίευση ή την ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές μας σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου σημαίνει ότι η συλλογή, χρήση και κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας υπόκεινται στην ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου.

1. Δεδομένα Που Συλλέγουμε

Προκειμένου να μπορεί ο Επισκέπτης να ολοκληρώνει τις ενοικιάσεις του μέσω των Υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αυτός παρέχει κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της παραγγελίας.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρίας "Auto Traffic Rentals", για την ορθή εκτέλεσης της ενοικίασης και για την σωστή επικοινωνία της εταιρίας "Auto Traffic Rentals" με τον εκάστοτε Επισκέπτη στα πλαίσια της εξυπηρέτησής τους ως προς τα ερωτήματα που θέτουν στην εταιρία "Auto Traffic Rentals".

Ο Επισκέπτης των Υπηρεσιών μας εγγυάται για την αλήθεια και τη γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων τα οποία υποβάλλει στην εταιρία "Auto Traffic Rentals" καθώς και για το ίδιο το δικαίωμα υποβολής τους.

1.1 Δεδομένα Που Παρέχετε Εσείς

Ηλεκτρονικές Ενοικιάσεις

Παρέχετε δεδομένα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας ενοικίασης.

Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας ενοικίαση ως Επισκέπτης.

Τα προσωπικά δεδομένα σας συλλέγονται και διατηρούνται στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας "Auto Traffic Rentals" μέχρι να ζητήσετε την διαγραφή τους. Έχετε το δικαίωμα να μεταβάλλετε ή να διορθώσετε τα προσωπικά δεδομένα σας στέλνοντας email στην εταιρεία "Auto Traffic Rentals".

Προκειμένου να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω των Υπηρεσιών μας και να αποσταλεί η παραγγελία, ζητούνται:

  • το πλήρες ονοματεπώνυμο σας
  • η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email)
  • ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας
  • η πλήρης διεύθυνση κατοικίας σας
  • η ηλικία σας
  • ο αριθμός της πτήσης άφιξής σας / το λιμάνι άφιξής σας
  • το όνομα του καταλύματός διαμονής σας στη Ζάκυνθο

Στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών δεν ζητούνται και δεν αποθηκεύονται σε μέσα της εταιρείας "Auto Traffic Rentals".

Η εταιρεία "Auto Traffic Rentals" σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει δεδομένα ή στοιχεία που δεν αναφέρονται παραπάνω.

Σε περίπτωση ενοικίασης για λογαριασμό τρίτου προσώπου, έχετε την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του τρίτου προσώπου (παραλήπτη της ενοικίασης) για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία "Auto Traffic Rentals" για τον σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτόν των σχετικών προϊόντων.

 

Φόρμα Ερωτήματος

Παρέχετε δεδομένα για την αποστολή των ερωτημάτων σας μέσω της φόρμας ερωτήματος των Υπηρεσιών μας.

Έχετε την δυνατότητα να αποστείλετε τα ερωτήματά σας μέσω της φόρμας ερωτήματος των Υπηρεσιών μας ως Επισκέπτης.

Τα προσωπικά δεδομένα σας συλλέγονται και διατηρούνται στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας "Auto Traffic Rentals" μέχρι να ζητήσετε την διαγραφή τους. Έχετε το δικαίωμα να μεταβάλλετε ή να διορθώσετε τα προσωπικά δεδομένα σας στέλνοντας email στην εταιρεία "Auto Traffic Rentals".

Προκειμένου να αποσταλεί το ερώτημά σας μέσω της φόρμας ερωτήματος των Υπηρεσιών, ζητούνται:

  • το πλήρες ονοματεπώνυμο σας
  • η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email)
  • ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας

Η εταιρεία "Auto Traffic Rentals" σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει δεδομένα ή στοιχεία που δεν αναφέρονται παραπάνω.

1.2 Δεδομένα Που Παρέχουν Άλλοι

Τρίτες Υπηρεσίες.

Αν χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας ενώ είστε συνδεδεμένοι σε μία τρίτη υπηρεσία (Google), αυτή η υπηρεσία ενδέχεται να μας αποστείλει ορισμένα δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα ποικίλλουν και ελέγχονται από αυτή την υπηρεσία ή από την εξουσιοδότηση που έχετε δώσει εσείς μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου σας σε αυτή την υπηρεσία.

1.3 Δεδομένα Που Παρέχει Η Συσκευή Σας

Λαμβάνουμε δεδομένα από τις συσκευές σας.

Λαμβάνουμε μία σειρά γενικών δεδομένων και πληροφοριών όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Αυτά τα γενικά δεδομένα και οι πληροφορίες αποθηκεύονται στα αρχεία καταγραφής του διακομιστή μας (server). Μπορεί να συλλέγονται (1) ο τύπος και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιήσατε, (2) το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιήσατε για την πρόσβαση των Υπηρεσιών μας, (3) ο ιστότοπος από τον οποίο οδηγηθήκατε στις Υπηρεσίες μας (παραπομπή), (4) οι υπο-ιστότοποι, (5) η ημερομηνία και ώρα πρόσβασης σας στις Υπηρεσίες μας, (6) μία διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (διεύθυνση IP), (7) ο πάροχος της υπηρεσίας Internet σας, και (8) οποιοδήποτε παρόμοιο δεδομένο και πληροφορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση επιθέσεων στα πληροφοριακά μας συστήματα.

Όταν χρησιμοποιούμε αυτά τα γενικά δεδομένα και τις πληροφορίες, δεν εξάγουμε κανένα συμπέρασμα σχετικά με εσάς. Αντίθετα, αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για (1) την σωστή παράδοση του περιεχομένου των Υπηρεσιών μας, (2) την βελτιστοποίηση του περιεχομένου των Υπηρεσιών μας, (3) την εξασφάλιση της μακρόχρονης βιωσιμότητας των πληροφοριακών μας συστημάτων, και (4) την παροχή στις αρχές επιβολής του νόμου των απαραίτητων πληροφοριών για ποινική δίωξη σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης. Ως εκ τούτου, κάνουμε στατιστική ανάλυση με ανώνυμο τρόπο των συλλεχθέντων δεδομένων, με στόχο την αύξηση της προστασίας δεδομένων και της ασφάλειας των δεδομένων της επιχείρησής μας και την εξασφάλιση ενός βέλτιστου επιπέδου προστασίας για τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Τα ανώνυμα δεδομένα των αρχείων καταγραφής του διακομιστή (server) αποθηκεύονται χωριστά από όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τους Επισκέπτες των Υπηρεσιών μας.

1.4 Cookies, Web Beacons Και Άλλες Παρόμοιες Τεχνολογίες

Συλλέγουμε δεδομένα μέσω των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών.

Όπως περιγράφεται περαιτέρω στην Πολιτική Cookies μας, χρησιμοποιούμε cookies για να αναγνωρίζουμε εσάς ή/και τις συσκευές σας μέσα από τις διάφορες Υπηρεσίες και συσκευές. Επιτρέπουμε επίσης σε συγκεκριμένες υπηρεσίες τρίτων να χρησιμοποιούν cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Cookies μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης και άλλων εργαλείων.

1.5 Ευαίσθητα Δεδομένα

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. δεδομένα υγείας, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, ιδιότητα μέλους συνδικάτου, σεξουαλικό προσανατολισμό και ποινικές καταδίκες). Ζητάμε ρητά να μην μας παρέχετε τέτοια ευαίσθητα δεδομένα.

1.6 Ανήλικοι Επισκέπτες

Μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Οι ανήλικοι Επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Αν υποπέσει στην αντίληψή σας η υποβολή προσωπικών στοιχείων από ανήλικο χωρίς την συγκατάθεσή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στέλνοντας email στην εταιρεία "Auto Traffic Rentals".

2. Πως Χρησιμοποιούμε Τα Δεδομένα Σας

Η εταιρία "Auto Traffic Rentals" θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, όπως αυτά δηλώνονται από εσάς κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής της ενοικίασης, ώστε να ολοκληρωθεί η ενοικίασή σας μέσω των Υπηρεσιών μας.

2.1 Ολοκλήρωση Της Ενοικίασής Σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για να ολοκληρώσουμε την ενοικίασή σας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για την εκτέλεση και ολοκλήρωση της ενοικίασης, την επικοινωνία μαζί σας και την αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων για τα στάδια εκτέλεσης της ενοικίασης καθώς και τυχόν διευκρινίσεων σχετικών με την ενοικίαση και την ενημέρωση για το απόθεμα. Τα ως άνω υποχρεωτικά προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα και αποτελούν προαπαιτούμενο για την ορθή εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας. Για τον λόγο αυτό δεν απαιτείται η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτή.

Τα προσωπικά δεδομένα σας σχετικά με την εκτέλεση της ενοικίασης καθώς και ερωτήματα σχετικά με τις ενοικιάσεις μέσω της εταιρίας "Auto Traffic Rentals" θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησής σας από υπαλλήλους της εταιρίας "Auto Traffic Rentals".

Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σας δεν θα γίνεται από την εταιρία "Auto Traffic Rentals" και το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπηρεσιών μας εκτός και εάν η εταιρία "Auto Traffic Rentals" έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας ή αν απαιτηθεί από τον Νόμο ή την αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.

2.2 Φορολογικοί/Τραπεζικοί Έλεγχοι

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε περίπτωση ελέγχου.

Τα προσωπικά δεδομένα σας δύνανται να τύχουν επεξεργασίας από την εταιρία "Auto Traffic Rentals", ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή σας, σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της εταιρίας "Auto Traffic Rentals" βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή τις αρμόδιες εποπτικές ή δικαστικές αρχές.

3. Πως Μοιραζόμαστε Τα Δεδομένα Σας

3.1 Με Τη Συγκατάθεσή Σας

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων, όπως περιγράφονται κατά τη στιγμή της συναίνεσης.

3.2 Χάρτες Google

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την πλατφόρμα Google Maps.

Στις Υπηρεσίες μας έχουμε ενσωματώσει χάρτες από την υπηρεσία Google Maps.

Το Google Maps είναι μία πλατφόρμα διαμοιρασμού χαρτών. Η εταιρεία εκμετάλλευσης του Google Maps είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, United States.

Με κάθε κλήση μίας μεμονωμένης σελίδας στην οποία ενσωματώθηκε χάρτης από την υπηρεσία Google Maps, το πρόγραμμα περιήγησης κάνει αυτόματη λήψη του αντίστοιχου στοιχείου του Google Maps από το Google Maps. Κατά τη διάρκεια αυτής της τεχνικής διαδικασίας, το Google Maps και η Google ενημερώνονται για την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε.

Αν είστε συνδεδεμένοι την ίδια στιγμή στο Google Maps, το Google Maps ανιχνεύει την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται από το Google Maps και τη Google και σχετίζονται με τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στο Google Maps.

Το Google Maps και η Google λαμβάνουν πάντοτε, μέσω του στοιχείου Google Maps, πληροφορίες σχετικά με μια επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας, κάθε φορά που είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο Google Maps κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας στις Υπηρεσίες μας. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από το αν κάνετε κλικ στον χάρτη του Google Maps ή όχι. Εάν μια τέτοια διαβίβαση πληροφοριών στο Google Maps δεν είναι επιθυμητή, τότε μπορείτε να το αποτρέψετε κάνοντας αποσύνδεση από τον λογαριασμό σας στο Google Maps πριν από την επίσκεψη στις Υπηρεσίες μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy.

3.3 Google Analytics (Με Λειτουργία Ανωνυμοποίησης)

Μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με την πλατφόρμα Google Analytics.

Στις Υπηρεσίες μας έχουμε ενσωματώσει στοιχεία από την υπηρεσία Google Analytics (Με Λειτουργία Ανωνυμοποίησης).

Το Google Analytics είναι μία υπηρεσία ανάλυσης ιστού. Η ανάλυση ιστού είναι η συλλογή και ανάλυση των δεδομένων που σχετίζονται με τη συμπεριφορά των επισκεπτών ενός ιστότοπου. Η ανάλυση ιστού χρησιμοποιείται κυρίως για την βελτιστοποίηση ενός ιστότοπου και την διεξαγωγή μια ανάλυσης κόστους-οφέλους της διαφήμισης του μέσω Διαδικτύου.

Η εταιρεία εκμετάλλευσης του Google Analytics είναι η Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, United States.

Για την ανάλυση ιστού μέσω της υπηρεσίας Google Analytics οι Υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν την επιλογή "_gat. _anonymizeIp". Αυτή η επιλογή εξασφαλίζει πως η διεύθυνση IP της σύνδεσής σας θα υποστεί ανωνυμοποίηση από την Google.

Με κάθε κλήση μίας μεμονωμένης σελίδας στην οποία ενσωματώθηκαν στοιχεία από την υπηρεσία Google Analytics, το πρόγραμμα περιήγησης αποστέλει αυτόματα δεδομένα μέσω του αντίστοιχου στοιχείου του Google Analytics. Κατά τη διάρκεια αυτής της τεχνικής διαδικασίας, η Google ενημερώνεται για την συγκεκριμένη σελίδα που επισκεφθήκατε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρίας Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy.

3.4 Τρίτοι

Δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους.

Δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους.

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς.

4. Οι Επιλογές & Υποχρεώσεις Σας

4.1 Διατήρηση Δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας έως ότου ζητήσετε την διαγραφή τους.

Τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρούνται από την εταιρία "Auto Traffic Rentals" έως ότου ζητήσετε την διαγραφή τους.

Τα φορολογικά στοιχεία εξαιρούνται της διαδικασίας διαγραφής και διατηρούνται υποχρεωτικά σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία.

4.2 Δικαιώματα Πρόσβασης Και Ελέγχου Των Προσωπικών Δεδομένων Σας

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας.

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
  • Δικαίωμα Αλλαγής ή Διόρθωσης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να αλλάξουμε, να ενημερώσουμε ή να διορθώσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας αν αυτά δεν είναι ακριβή.
  • Δικαίωμα Διαγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε όλα ή μερικά από τα προσωπικά δεδομένα σας.
  • Δικαίωμα Περιορισμού: Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία όλων ή μερικών από τα προσωπικά δεδομένα σας.
  • Δικαίωμα Εναντίωσης-Αντίταξης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία όλων ή μερικών από τα προσωπικά δεδομένα σας.
  • Δικαίωμα Φορητότητας: Μπορείτε να μας ζητήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας ή την διαβίβασή τους στον οργανισμό που θα μας υποδείξετε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας. Η εταιρία "Auto Traffic Rentals" θα απαντήσει δωρεάν στο αίτημα σας, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, οπότε η ανωτέρω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή/και του συνολικού αριθμού των αιτημάτων. Η εταιρία "Auto Traffic Rentals" θα σας ενημερώσει για τυχόν παράταση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης. Εάν δεν καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματος σας, η εταιρία "Auto Traffic Rentals" θα σας ενημερώσει χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, για τους σχετικούς λόγους.

Το αίτημα ικανοποίησης οποιουδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα σας εξετάζεται κάθε φορά σύμφωνα με το σύνολο των ισχυόντων νόμων.

5. Άλλες Σημαντικές Πληροφορίες

5.1 Παραβιάσεις Ασφαλείας

Παρακολουθούμε και προσπαθούμε να αποτρέψουμε τις παραβιάσεις ασφαλείας.

Εφαρμόζουμε διασφαλίσεις ασφαλείας σχεδιασμένες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, όπως το HTTPS. Παρακολουθούμε τακτικά τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μας στέλνετε. Δεν υπάρχει εγγύηση πως τα δεδομένα δεν πρόκειται να μην προσπελαστούν, να μην αποκαλυφθούν, να μην τροποποιηθούν ή να μην καταστραφούν μετά από παραβίαση των φυσικών, τεχνικών ή διαχειριστικών διασφαλίσεων που έχουμε λάβει.

Σε περίπτωση παραβίασης ασφαλείας η εταιρία "Auto Traffic Rentals" θα ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους εντός 72 ωρών.

5.2 Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου στέλνοντας email στην εταιρεία "Auto Traffic Rentals".

5.3 Θεσμικό Πλαίσιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η νομοθεσία που διέπει το παρόν κείμενο.

Ελλάδα: Νόμος 2472/1997, Νόμος 3471/2006

Ευρωπαϊκή Ένωση: Οδηγία 95/46/ΕΚ, 2002/58/ΕΚ, 2009/136/ΕΚ

Περιλαμβάνονται

Κόστος ενοικίασης για την επιλεγμένη περίοδο. | Απεριόριστα χιλιόμετρα.
Όλοι οι φόροι και οι προσαυξήσεις. | 24ωρη οδική βοήθεια. | Παράδοση και παραλαβή.

ESPA Logo
Copyright © Auto Traffic Car Rentals | Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου
Weaved by The Udjat TeamThe Udjat Team Logo